Programma
Gulden Eikoningin en Eierboer 2023

Zondag 9 april 2023 | Feesttent Nieuw Plein | Start: 19u00

Op paaszondag gaan Gulden Eifeesten vzw en gemeente Kruisem op zoek naar hun nieuwe ambassadeur en ambassadrice. Zij mogen een jaar lang de fantastische eiergemeente vertegenwoordigen. In een leuke verkiezingsshow gaat een onafhankelijke jury op zoek naar een waardige opvolging voor de aftredende Eikoningin en Eierboer. De kandidaten brengen na enkele weken voorbereiding een wervelende show. Iedere finalist wint een pak prachtige prijzen! Het winnende duo ontvangt bovenop een reischeque van Leie Travel twv €3000 en een e-bike van fietsen Vandeputte, het lintje en het felbegeerde kroontje voor de nieuwe koningin.

 

23u30: christoff

Op 15-jarige leeftijd nam hij deel aan de Soundmixshow met ‘voor jou’ een nummer van zijn grote idool Luc Steeno. Met zijn eerste succesvolle nummer was hij al meteen niet meer weg te denken ‘onder de toren’, uit het Vlaamse landschap. De populaire Christoff is sindsdien een ‘ster’, een begrip in Vlaanderen. Hij is de Vlaamse charmezanger bij uitstek.

Geen ‘zeven zonden” als hij met zijn ‘sweet Caroline’ in onze feesttent ‘kopje onder’ zal gaan.

’t Is weer tijd voor de polonaise’ met deze ‘opti opti optimist’!

 

BELEEF DE VERKIEZINGSAVOND in STIJL: VIP-ARRANGEMENT

Wil je net dat beetje extra tijdens de verkiezingsavond op paaszondag? Kies dan voor een VIPupgrade. Vanaf 17u00 verwelkomen we jou graag met bubbels in de VIP-tent (afzonderlijke VIPingang). Geniet van een lekkere walking dinner en onze all-inclusive VIP-bar tot de bekendmaking van de winnaars. Beleef de verkiezingsshow van op de eerste rij! Parkeren kan je trouwens dicht bij de feesttent.

 

VVK: €30 ADD: €35 | VIP-ARRANGEMENT: €150

(all-inclusive drank en eten tot bekendmaking winnaars)


Meer info