Verkiezing Eierboer

share:

Verkiezingen
Verkiezing Eierboer

zondag 9 april 2023

Eierboer van Kruishoutem (Kruisem)? Wat houdt dat in?

De winnaar Eierboer wordt voor één jaar de ambassadeur van de gemeente Kruishoutem (Kruisem).  Samen met de verkozen Eikoningin en 2 eredames zal hij gedurende een jaar de kans krijgen allerhande events bij te wonen. We verwachten dus een spontane jongeman die gedurende zijn verkiezingsjaar zich zoveel mogelijk sociaal wil engageren met Kruishoutem (Kruisem).

 

Wat maakt de verkiezing EIERBOER zo uniek?

De verkiezing Eierboer is een ludieke verkiezingsshow waar de kandidaat Eierboer zijn kunnen moet bewijzen aan de onafhankelijke jury en zijn supporters tijdens enkele praktische proeven en een persoonlijke act. 

 

Is voorbereiding noodzakelijk om deel te nemen?

Na inschrijving wordt u uitgenodigd op een informatieavond. Naar aanloop van de verkiezingsavond doen we allerhande uitstappen waarbij de kandidaten zichzelf, elkaar én Kruishoutem (Kruisem) beter leren kennen.  Als organisator doen we ieder jaar ons best om de activiteiten leuk en speels te houden, met het oog op teambuilding.  Vaak groeien uit deze dagen sterke, jarenlange vriendschappen. De kandidaten worden flink in de watten gelegd en worden tijdens de activiteiten en bezoeken voorzien van hapjes, drankjes, lunches en/of diners.

 

Welke zijn de voorwaarden om deel te nemen?

We zoeken een spontane en sociale jongeheer, Nederlandstalig en woonachtig in België. De inschrijving dient te gebeuren ten laatste 1 week voor de informatieavond.