Versierwedstrijd

21 maart > 18 april 2021

Is jouw huis al versierd? We roepen alvast alle inwoners van Kruisem op om hun voortuin(tje) of voorgevel zo mooi en origineel mogelijk te versieren en het straatbeeld extra sfeervol te maken naar aanloop van het komende paasweekend.

 

Iedere Kruisemnaar die een voortuin of voorgevel heeft die zichtbaar is vanaf de openbare weg kan deelnemen. De wedstrijd is verdeeld in 2 categorieën: "de mooiste voortuin" en "de mooiste voorgevel".

 

Deelnemen is heel eenvoudig: neem een foto van je versierde voortuin of voorgevel. Klik op "neem deel aan deze wedstrijd" en upload jouw foto.

 

Je kan jouw inzending insturen vanaf 21 maart tot en met zaterdag 3 april. Een interne jury van Gulden Eifeesten vzw zal per categorie de 5 beste inzendingen selecteren en op zaterdag 17 april een bezoekje brengen.

 

Per categorie belonen we 1 hoofdwinnaar die deze zomer mag pronken met een nieuwe  BBQ aangeboden door Elektro Van Assche.

 

Alle inzendingen zullen trouwens te bewonderen en te beoordelen zijn op de facebookpagina Gulden Eifeesten vanaf zondag 4 april. De inzending met de meeste likes ontvangt trouwens een fijne publieksprijs!

 

Haal jouw paasdecoratie maar van de zolder en doe mee met deze 'ver'sierlijke wedstrijd!