Juliette Swalus gekroond tot Eikoningin 2024 en Mario Taelman wint titel van Eierboer

Programma
Ei-land kindernamiddag

Zaterdag 30 maart | Start: 13u30

De feesttent wordt op zaterdag omgetoverd in een heus speelparadijs voor de Ei-land kindernamiddag. Ballonplooier, grime & glitter tattoos, kidscorner, en natuurlijk... de spetterende verkiezingsshow Eiprinses & Eierprins en een optreden van Mega Mindy en Pauline Slangen. Iedereen die deelneemt is een winnaar, we hebben geen verliezers op ons podium! Elke finalist wint een Plopsa-jaarabonnement voor het volledige gezin, vriendelijk aangeboden door Pur Natur. De jongen die uiteindelijk de meeste punten scoort, wordt onze nieuwe Eierprins en krijgt het prinsenlintje. Het meisje dat de meeste punten behaald, wordt onze nieuwe Eiprinses en mag het lintje én het prinsessenkroontje dragen.

 

Mega Mindy

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee, dat is het niet… Het is… Mega Mindy, die je tijdens onze Ei-Land Kindernamiddag ziet! ‘Mega Mindy’, de favoriete super-heldin van vele kinderen, komt naar Kruishoutem gevlogen voor een schitterende show. Op zaterdag 30 maart is het zover. Dan is het ‘Mega Mindy-tijd’! De misdaden zijn bestreden en alle boeven zijn verdwenen! Haast jullie allen naar het Nieuw Plein want …’haar tijd is bijna om’…!

  

Pauline Slangen

Pauline Slangen maakte haar grote droom waar door het televisieprogramma ‘Regi Academy’ te winnen. Ze dook al vlug samen met Regi de studio in voor de singles ‘Duizend sterren’ en ‘Lost without you’ op te nemen. Samen met Regi schitterde ze met haar ‘Duizend sterren’ in het grootse Sportpaleis. Pauline maakt het voortaan ook solo helemaal waar, met haar welgekende solosingle ‘Uit mijn hoofd’. Steeds zorgt ze voor een wervelend optreden met de focus op dance. Pauline is met haar unieke stemgeluid en ravissante uitstraling een rijzende ster uit de ‘duizend sterren’ in de Vlaamse muziekwereld. Die krijg je gegarandeerd niet meer ‘uit jouw hoofd’.


Meer info

Onze diamanten partnersBekijk alle partners