Nieuws

LOADING ZOOM
20/03/2023

Feest mee als KRUISEMNAAR en…WIN EEN TV!

Vanaf 20 maart wordt het publiciteitsboek huis-aan-huis bedeeld in Kruisem. Halverwege het boek is de affiche Gulden Eifeesten “Dat wordt EI-hard knallen” terug te vinden. Toon dat je als Kruisemnaar meefeest tijdens de Gulden Eifeesten 2023 en maak kans op een Philips HD LED Android TV, aangeboden door Elektro Van Assche.

LOADING ZOOM
14/03/2023

COCO JR & The all Stars op paasmaandag EI-vol

Alweer een nieuwe naam voor Gulden Eifeesten! De partyband Coco Jr & the All Stars komen op paasmaandag Kruishoutem in vuur en vlam zetten met een set boordevol klassiekers en hits, een wervelende show met tientallen climaxen en een orgastische finale. Ze eigenen zich wereldnummers toe om ze schaamteloos te pimpen tot authentieke ‘All Stars songs’. Be there or be square!

LOADING ZOOM
14/03/2023

Online TICKET verkoop Gulden Eifeesten gestart

Gulden Eifeesten 2023 heeft definitief vorm…de artiesten en het programma zijn gekend. De online ticketverkoop is gestart. Bestel vandaag nog jouw online tickets op https://www.guldeneifeesten.be/evenementen/programma en geniet van Gulden Eifeesten 2023.

 

Vanaf maandag 20 maart zijn er ook tickets te verkrijgen via onze voorverkooppunten: Dagbladhandel De Kiosk (Kruishoutem), Lektuurschop Vik (Zingem), Café ‘t Optimistje (Kruishoutem), Café Sportpaleis (Zingem) AXA bank Mefino (Kruishoutem).

LOADING ZOOM
12/03/2023

Get ready! Op paaszaterdag tijdens Nacht van ‘t EI

De naam ‘Get Ready!’ klinkt iedereen bekend in de oren! Vorig jaar kregen al hun grootste hits een remake. Met een nieuwe, opgefriste sound maar wél met de oorspronkelijke catchy vibes in een up-to-date jasje. Ze zorgen gegarandeerd voor ‘vuur’ en weten ons beslist aan het dansen, zingen en feesten te brengen.

Het zou wel eens ‘laat’ kunnen worden!

LOADING ZOOM
06/03/2023

Pauline bijt de spits af tijdens Kruishoutem Ei-vol op paasmaandag

Vijfde headliner voor de Gulden Eifeesten! We starten paasmaandag met een zéér geliefde naam bij de jeugd!

Niemand minder dan de populaire Pauline, de winnares van de eerste Regi Academy, komt de spits (van het EI-vol programma) afbijten op maandag 10 april!

LOADING ZOOM
28/02/2023

Herbeleef de 90's met Def Dames Dope tijdens de nacht van het 'ei!

Def Dames Dope is terug... en hoe! Herbeleef de 90’s met deze succesvolle meidengroep tijdens de Nacht van ‘t EI, het smakelijkste feestje op paaszaterdag 8 april.

Vanaf volgende week lanceren we het ganse programma van Gulden Eifeesten 2023 en start de ticketverkoop.

Dus... "It's Ok, All Right" om te feesten!

LOADING ZOOM
20/02/2023

DJ 5NAPBACK headliner tijdens Bodega Deluxe Paasfuif!

De derde TOP-act voor de Gulden Eifeesten 2023 is bekend...

Niemand minder dan DJ 5NAPBACK komt ons op vrijdag 7 april van onze knaldrang verlossen.

Met zijn lekkere schijven, unieke mash-ups en meerdere radio hits, breekt deze topper elke tent af!

LOADING ZOOM
12/02/2023

Samson & Marie stranden op ei-land kindernamiddag

De tweede headliner voor Gulden Eifeesten 2023 is bekend: Samson & Marie. Zij zijn de hoofdact tijdens de Ei-land kindernamiddag op zaterdag 8 april 2023

LOADING ZOOM
07/02/2023

Christoff komt naar de verkiezingsshow Eierboer & Eikoningin

Op paaszondag 9 april is het zover... Kruishoutem (Kruisem) gaat op zoek naar zijn nieuwe Eikoningin & Eierboer. En met trots mogen we alvast onze eerste artiest officieel aankondigen: Christoff.

Onze hoofdpartners