Foodtruckfestival

Programma
Foodtruckfestival

MAANDAG 10 april 2023 | CENTRUM KRUISHOUTEM | start: 15u00

Vanaf 15u00 toveren we een deeltje van het centrum van Kruishoutem om in een heus openluchtrestaurant met tal van leuke foodtrucks waar je terecht kan voor een hapje en drankje. Van het aperitief met een oestertje, een lekker broodje ham, tot een ijsje als dessert... je smaakpapillen worden verwend. En ondertussen kan je genieten van alle andere activiteiten in het centrum.

 

CUBAR COCKTAILS

Een originele cocktailbar waar je je onmiddellijk in zomerse sferen waant. Naast een aantal klassiekers met vers fruit bieden zij ook een aantal zelf ontworpen (alcoholvrije) cocktails aan.

 

Leoloubar

Zij omschrijven zichzelf als 2 ambitieuze zussen die mensen een fijne & gezellige dag bezorgen in het bijzijn van werelds meest favoriete drankjes: wijn, cava, huiscocktail en cocktail seabreeze.

 

AMIVINO

Amivino staat voor een unieke beleving van uw smaakpapillen. Kwaliteitsvolle en verse oesters met aangepaste wijnen, cava’s en champagnes.

 

LEKKER OOST-VLAAMS

Deze promoot Oost-Vlaamse streek- en hoeveproducten. Kom proeven van iets lekker zoet, zout of leer een lokaal (Kruisems) drankje beter kennen.

 

SPITHOUSE

Vers gebakken kip aan ‘t spit vormt al sinds jaar en dag de basis van al hun gerechten. Hun burgers zijn het uithangbord. Knapperig brood, verse groentjes en zelf gemaakte sauzen. Je vindt ze op Tomorrowland maar ook op andere zomerfestivals én op de Gulden Eifeesten.

 

WONDERFULWOK

Met Wonderfulwok wanen we ons even in het verre Thailand. Kom even proeven van de verse gemaakte Thaise specialiteiten in deze foodtruck.

 

Duroc D’OLIVES

Duroc d’Olives wil je graag laten proeven van heerlijk sappig varkensvlees. Zoveel smaken, zoveel mogelijkheden.

 

BOURGON

Hun vers gebakken broodjes met spek of beenham, opgefleurd met sla en smaakvolle sausjes doen iedereen watertanden. Ze bieden ook heerlijke pasta’s aan.

 

JANTJE VANILLE

Vanuit dit oldtimer-VW-busje worden heerlijke wafels en diverse soorten huisbereid ijs geserveerd.


Meer info