Programma
Nacht van het ei

Zaterdag 8 april 2023| Feesttent Nieuw Plein | Start: 19u00

Zaterdagavond wordt de feesttent omgetoverd voor een (K)EI zot feestje! Een mix van schlagerartiesten en bekende artiesten uit de 90’s en nillies in een spectaculaire setting, zorgen voor een avond vol ambiance! Ze brengen de dansvibes terug voor jong en oud! Stilzitten is hier geen optie meer...

Nacht van ’t EI, dat wordt niet enkel het leukste feestje maar ook het smakelijkste feestje in Kruishoutem! Ga voor de formule dinner&party en beleef een onvergetelijke avond inclusief de eerste lente-BBQ van het jaar. Tussen 19u00 en 21u30 kan je genieten van een heerlijk BBQ-buffet.

Reserveer alvast jouw tickets en breng je knaldrang en grote honger mee!

 

19u45: DIMI zingt Hazes

Dimi zal de spits (van de nacht) van ’t EI afbijten! Met de welgekende smartlappen van André Hazes weet Dimi beslist vanaf de eerste noot het publiek te entertainen. Dansen met uw gebuur is hier dan ook helemaal niet verboden!

 

20u30: Matthias lens

De accordeonist met het hoogste ambiancegehalte! Matthias is al meer dan 25 jaar verslingerd aan zijn accordeon. Vroeger was hij een deel van het duo ‘The Sunsets’. Later scoorde hij ook met de hits: ‘Pretty Belinda’, ‘Joana’ en ‘Mademoiselle Ninette’. Matthias liet zich ook al van een andere kant zien en bracht ‘Matthias Goes Classic’uit, een album vol Helmut Lotti klassiekers! Hij zit vol verrassingen en is steeds de gangmaker op elk feest. Een mix van polonaise, klassiekers en ambiance doen zorgen vergeten en voeten dansen!

 

21u30: Wendy Van wanten

Dan is de tijd aangebroken om elkaar eens diep in de ogen te kijken. Wendy Van Wanten kennen we uiteraard ‘niet’ meer van de Pin-up Club. Deze charmezangeres heeft al bewezen dat ze meerdere kwaliteiten heeft, ook al beweert ze zelf dat ze maar over 2 ‘grote’ kwaliteiten beschikt.

Met haar zwoele stem begeestert ze iedere man. Met hits zoals ‘blijf nog één nacht’ en ‘sla je arm om mij heen’ weet ze ieder hart te bekoren. Je zal niet naar huis gaan met ‘verborgen verdriet’, maar genieten ‘achter de coulissen van Parijs’.

 

22u30: petra

Petra is de kameleon van de Vlaamse showbizz! In de jaren negentig scoorde ze een reeks hits met: ‘Laat je gaan’, ‘Jij daar!’, ‘Het loze vissertje’ en ‘In een klein stationnetje’. Petra valt op door haar extravagante kapsels en ingewikkelde dans-routines. Uit een repertoire van meer dan 25 jaar hits, aangevuld met een waaier aan covers weet Petra samen met haar danseressen de perfecte show samen te stellen en deze bovendien onvergetelijk te maken. Haar gloednieuwe show met een bundel nostalgie, kledingwissels en knallende choreo’s brengt ze voor het eerst bij ons tijdens ‘de Nacht van ’t EI’!

‘Hey, komaan en laat je gaan’

 

23u30: yves segers

Deze schlagerartiest trekt resoluut de kaart van de ambiance. Tijdens de jaren 90 was hij de leadzanger van ‘Toast’ en scoorde hij met zijn grote hit: ‘ik schreeuw het van de daken’. Jong en oud gaan uit de bol en swingen steeds mee met zijn meezingers ‘café de zwaan’, ‘boven op de berg’, ‘waar is mijn vleeskroket’... Deze topentertainer uit de Vlaamse muziekindustrie is nog lang niet uitgezongen! ‘Waar zijn die handjes’?... ik wil ze zien...

Dat komt Yves zelf van de daken schreeuwen!

 

00u30: def dames dope

Deze succesvolle Belgische meidengroep uit de 90’s mag zeker niet ontbreken tijdens onze Nacht van ’t EI! ‘It’s OK, all right’, met Def Dames Dope zal het meer dan ‘ok en all right’ zijn!

‘Hey you... don’t be silly’! Jullie kennen de opzwepende hits van Larissa en Axana Ceulemans toch nog? ‘On top, on top, everybody on top’! ‘Ain’t nothing to it’!

We all ‘havin’ a good time’ with Def Dames Dope!

 

01u00: get ready!

‘Laat, ’t is nooit te laat’... Voor Get Ready! is het inderdaad nooit te laat! Het is ondertussen al meer dan 25 jaar geleden dat ze stormenderhand Vlaanderen ‘diep’ veroverden. Het is tot op heden nog steeds de hit die door werkelijk iederéén kan worden meegezongen. Get Ready! behaalde hiermee in razend tempo de status van Vlaanderens populairste boysband in de jaren ‘90. ‘Samen’ met ‘Marjolein’ scoorden ze de ene hit na de andere. De naam ‘Get Ready!’ klinkt iedereen bekend in de oren! Vorig jaar kregen al hun grootste hits een remake. Met een nieuwe, opgefriste sound maar wél met de oorspronkelijke catchy vibes in een up-to-date jasje. Ze zorgen gegarandeerd voor ‘vuur’ en weten ons beslist aan het dansen, zingen en feesten te brengen. Het zou wel eens ‘laat’ kunnen worden!

 

Het lekkerste feestje: geniet van onze bbq!

Met Nacht van ‘t Ei kan je niet alleen genieten van de spetterende optredens, je kan ook lekker smullen van de eerste lente-BBQ van het jaar. Kies je voor de formule “PARTY & DINNER”, dan kan je tussen 19u00 en 21u30 aanschuiven aan het BBQ-buffet. Smakelijk!

 

Dinner & party vvk: €40 | Party VVK: €20 ADD: €25


Meer info