Juliette Swalus gekroond tot Eikoningin 2024 en Mario Taelman wint titel van Eierboer

Programma
Paasfuif bodega de luxe

Vrijdag 29 maart | Start 21u00

Op vrijdag mag de jeugd de aftrap geven van de Gulden Eifeesten tijdens de Bodega Deluxe paasfuif. In een uniek kader zullen tal van DJ’s de feesttent op zijn kop zetten.

 

21u00: DJ Vinckybeats

Emile is beter gekend in Kruishoutem en omstreken als Vinckybeats. Met zijn vlotte commerciële sets met urban, house en techno invloeden, laat hij iedereen volop genieten en dansen! Hij zal Bodega Deluxe spectaculair openen!

 

22u00: SIMPLEX

Dit allround DJ-duo is ondertussen al een vaste waarde geworden binnen het feestgedruis in Deinze en omstreken. Zo stonden ze al in de Artcube, Kokorico, de Brielpoort en op fuiven zoals Sioux en Muurfuif,... Dit jaar zullen ze de tent van Gulden Eifeesten op z’n kop zetten.

 

23u30: Nina Black

Al sinds Nina een klein meisje was, zijn muziek en dans altijd haar grootste passie in het leven geweest. Ze stopte met haar modellencarrière voor een hoger doel: MUZIEK! Nina’s grootste drijfveer in het leven is kijken hoe JIJ de tijd van je leven hebt en wetende dat het door HAAR komt! Ze is een kleine durfal en dat laat ze graag zien in haar sets. Geloof ons als we zeggen, ze laat NOOIT een dj-set onopgemerkt achter! Een waar genot om naar te kijken, maar let op, haar gekke geest is besmettelijk! Haar naam is misschien zwart... Haar muzikale talent zal je wereld zeker kleuren!

 

01u00: MC Captain Sound System

Na 5 jaar werd het tijd voor MC Captain om op eigen benen te staan. Samen met zijn team laat hij de tent gegarandeerd ontploffen. Van dance tot urban, van klassiekers tot de nieuwste muziek, maar vooral altijd party minded! MC Captain en zijn crew hebben maar één doel: iedereen aan het dansen krijgen! Voorbije jaren stond MC CAPTAIN op de mainstage van Kamping kitsch, had hij zijn eigen podium op Hype’o dream, zong hij de pannen van het dak in de VTM-studio, stond hij meerdere keren op Tomorrowland, in diverse skigebieden, op tal van studentenfuiven en scoutsfeestjes en nog zoveel meer. Get ready for a ride with MC Captain soundsystem.

 

03u00: Miles

Is een 23-jarige DJ uit Machelen. Zijn dj-avontuur startte na de Covid-pandemie. Hij deinst er niet voor terug om techno, drum&bass en gouden klassiekers aan zijn commerciële sets toe te voegen! Op 13 mei organiseerde MILES zijn eigen evenement ‘Miles All Night Looooong’. Tijdens zijn 8 uur durende set nodigde hij 5 andere DJ’s uit om een B2B-set te doen. GROOT SUCCES! In de zomer van 2023 is MILES geselecteerd voor MNM Start to DJ. Waar hij in de laatste week verloor van Ninette, de winnaar van MNM s Start to dj.

 

VVK: €8 | ADD: €10 


Meer info

Onze diamanten partnersBekijk alle partners