Programma
Paasfuif bodega de luxe

Vrijdag 7 april 2023 | Feesttent Nieuw Plein | Start 21u00

Op vrijdag 7 april mag de jeugd vanaf 21u00 de aftrap geven van de Gulden Eifeesten 2023 tijdens BODEGA DELUXE PAASFUIF. In een uniek kader zullen de DJ’s Lambicious, Employerz, 5NAPBACK, MC Captain Sound System en Simplex de feesttent op zijn kop zetten. In samenwerking met Chiro Singa gaan we voor de vetste paasfuif in de streek!

 

21u00: Lambicious

Laurens is gekend in het Kruishoutemse, Waregemse en Gentse uitgaansleven als Lambicious! Vlotte commerciële sets met urban, house en techno invloeden waarop iedereen zich volledig kan laten gaan!

 

22u30: SIMPLEX

Dit allround DJ-duo is ondertussen al een vaste waarde geworden binnen het feestgedruis in Deinze en omstreken. Zo stonden ze al in de Artcube, Kokorico, de Brielpoort en op fuiven zoals Sioux en Muurfuif,... Dit jaar zullen ze de tent van Gulden Eifeesten op z’n kop zetten.

 

00u00: 5napback

Kan zijn naam al achter meer dan 1000 shows zetten. Van Tomorrowland tot Balaton Sound, van de Franse Alpen tot de clubs in Lloret de Mar! Sinds het winnen van MNM Start to DJ! gaat het ontzettend hard voor deze platen machine. Hij haalde samen met Metejoor een gouden plaat: ’Hoe kon ik zo dom zijn‘. En liet de luisteraars van MNM, Radio 2,... de laatste jaren massaal meezingen op ‘liever dat je liegt’ en ‘vrienden‘. Hij staat op grote mainstages van o.a Sunrise Festival, Hype O Dream, Dance D-Vision,... en sloopt elk weekend wel ergens in Vlaanderen (en ver daarbuiten) een tent. Door zijn aanstekelijk enthousiasme en typische mix van meezingers, schuurschijven en wat hardere platen tovert hij een glimlach op het gezicht van elk publiek.

 

01u30: MC Captain Sound System

Na 5 jaar werd het tijd voor MC Captain om op eigen benen te staan. Samen met zijn team laat hij de tent gegarandeerd ontploffen. Van dance tot urban, van klassiekers tot de nieuwste muziek, maar vooral altijd party minded! MC Captain en zijn crew hebben maar één doel: iedereen aan het dansen krijgen! Voorbije jaren stond MC CAPTAIN op de mainstage van Kamping kitsch, had hij zijn eigen podium op Hype’o dream, zong hij de pannen van het dak in de VTM-studio, stond hij meerdere keren op Tomorrowland, in diverse skigebieden, op tal van studentenfuiven en scoutsfeestjes en nog zoveel meer. Get ready for a ride with MC Captain soundsystem.

 

03u00: EMployerz

Hij won de dj contest van Bar Choque, wat zijn carrière in Waregem en omgeving een enorme boost gaf. Het jaar daarop behaalde hij de tweede plaats op ‘Waregem draait door’ en opende hij ‘No Stress?!’ Sets in Portugal, de Vooruit en meerdere optredens op nationale radio volgden. Later begon hij aan zijn maandelijks radio-avontuur bij NRJ. EMPLOYERZ is weer volledig klaar om erin te vliegen.

 

VVK: €8 | ADD: €10 

Onze hoofdpartners