Juliette Swalus gekroond tot Eikoningin 2024 en Mario Taelman wint titel van Eierboer

Programma
Verkiezingsavond

Zondag 31 maart | Start: 19u30

Op paaszondag gaan Gulden Eifeesten vzw en gemeente Kruisem op zoek naar hun nieuwe ambassadeur en ambassadrice. Zij mogen een jaar lang de fantastische eiergemeente vertegenwoordigen. In een leuke verkiezingsshow gaat een onafhankelijke jury op zoek naar een waardige opvolging voor de aftredende Eikoningin en Eierboer. De kandidaten brengen na enkele weken voorbereiding een wervelende show. Iedere finalist wint een pak prachtige prijzen! Het winnende duo ontvangt bovenop een reischeque van Travel Lounge twv €3000, het lintje en het felbegeerde kroontje voor de nieuwe Eikoningin. Bovendien maakt iedere kandidate Eikoningin en kandidaat Eierboer kans op de publieksprijs: een e-bike geschonken door Fietsen Vandeputte uit Zingem. Deze fantastisch avond kan u zelfs als vip meemaken vanop de eerste rij! Na de show feesten we verder met dj Pinne...

 

17u00: VIP arrangement

Wil je net dat beetje extra tijdens de verkiezingsavond op paaszondag? Kies dan voor een VIP-upgrade. Vanaf 17u00 verwelkomen we jou graag met bubbels in CC De Mastbloem. Geniet van een lekkere walking dinner en om 19u30 verhuizen we naar onze all-inclusive VIP-bar in de feesttent dit tot de bekendmaking van de winnaars. Beleef de verkiezingsshow van op de eerste rij! Parkeren kan je trouwens dicht bij de feesttent.

€ 150

 

19u30: Verkiezingsavond eikoningin & eierboer

 

00u30: Sylver

In het universum van de Belgische dance bekleedt Sylver een heel speciaal plekje. Slechts weinig dance acts van eigen bodem kunnen zich beroepen op een dergelijke langlopende internationale carrière en een verkoop van 2 miljoen albums. Zangeres Silvy zette haar eerste stapjes in de Vlaamse showbizz als het kindsterretje Silvy Melody. In 2000 verscheen Sylver hun eerste mega hit ’Turn the tide’, gevold door ‘Skin’, ‘I hate you now’,… Tijdens de verkiezingsshow zal Sylver voor een spectaculaire en energieke performance zorgen. Een feestje dat barst van sfeer, ambiance en een zilveren randje!

 

VVK: €30 ADD: €35


Meer info

Onze diamanten partnersBekijk alle partners