Juliette Swalus gekroond tot Eikoningin 2024 en Mario Taelman wint titel van Eierboer

Programma
Volksfeest

Dinsdag 2 april | Start: 14u00

Op dinsdag 2 april sluiten we de editie van Gulden Eifeesten traditioneel af met het VOLKSFEEST. Een namiddag vol ambiance voor de senioren en personen met een beperking. Onder leiding van presentator Jens Bothuyne met ondersteuning van de Heuvelheem dj's wordt de namiddag muzikaal omlijst met optredens van Thomas Julian en Jo Vally. Een lekkere koffie en gebak inbegrepen.

 

14u30: Thomas Julian

Thomas Julian is een jonge energieke knaap die de accordeon op een bijzonder sympathieke manier bespeelt. In een hippe versie van een Tiroler outfit brengt hij de bekendste klassiekers en meezingers zoals ‘Hij speelde accordeon’, ‘Een ster’, ‘Lichtjes van de Schelde’... Na zijn Duitstalige schlagerdebuut in Oostenrijk, Duitsland Zwitserland, brengt hij nu in eigen land zijn Nederlandstalige single ‘Engelbewaarder’. Schlagermuziek is hip voor jong en oud, hij heeft er dan ook een frisse productie van gemaakt die gesmaakt kan worden door alle leeftijden. Daarmee mikt deze ‘Engelbewaarder’ op een ruim publiek vol ambiance.

 

15u15: Jo Vally

Jo Vally blijft al meer dan 45 jaar meedraaien aan de top van de Vlaamse showbizz. Hij groeide de afgelopen 20 jaar uit tot één van de vaste waardes in de Vlaamse muziekbusiness. In 1999 vierde hij zijn 20-jarige carrière met een concert in het Antwerpse Sportpaleis. Hij werd daarmee meteen de eerste Vlaamse zanger die er in slaagde om deze muziektempel te laten vollopen. Hij bracht sindsdien nog talloze succesvolle singles en albums uit, trad overal in het land op en blikte meerdere muziekspecials in. ‘Neem m’n hart’, ‘Ik kan niet zonder jou’, ‘Had ik jou maar nooit gekend’, ‘Aan alle vrouwen’, ‘In een droom zag ik je staan’, ‘Aan het noordzeestrand’, ‘Bij schemerlicht’, ‘Mooi is het leven’, ‘Si si si (kerida)’,… Komen jullie al deze hits meezingen tijdens ons volksfeest? Mooi is het leven’ in Kruishoutem tijdens het paasweekend!

 

VVK: €8 | ADD: €10


Meer info

Onze diamanten partnersBekijk alle partners