Programma
Volksfeest

Dinsdag 11 april 2023 | Feesttent Nieuw Plein | Start: 14u00

Op dinsdag 11 april sluiten we de editie van Gulden Eifeesten traditioneel af met het VOLKSFEEST. Een namiddag vol ambiance voor de senioren en personen met een beperking. Onder leiding van presentator Filip Piens wordt de namiddag muzikaal omlijst met optredens van Dominique en Luc Steeno. Een lekkere koffie en gebak inbegrepen.

 

14u00: dominique

Dominique mag de spits afbijten tijdens ons volksfeest. Hij nam in de jaren 80 al deel aan de soundmixshow. Later had hij een hit te pakken met ‘verdomd ik mis je’, de Nederlandstalige versie van verdammt, ich lieb’ dich” van Matthias Reim.

 

15u15: Luc steeno

‘Ik mis je elke dag een beetje meer’... We hoeven Luc Steeno niet langer meer te missen!

Dinsdag 11 april is het een ‘holiday’ want dan komt dit grote Vlaamse idool naar ons volksfeest!

Al meer dan 30 jaar is de sympathieke Steeno een vaste waarde in Vlaanderen.

Eeuwig enthousiast en niet weg te slaan van het podium! Tijdens zijn optredens brengt hij steevast een overzicht van zijn grootste hits. ‘Eens was ik je beste vriend’, ‘mooi zijn alle vrouwen’,... Hij scoorde de ene hit na de andere! Nu nog steeds blijft hij erin slagen om het publiek te laten meewiegen, meezingen en luidkeels ‘joehoe’ te laten roepen tijdens ‘hij speelde accordeon’. ‘Ga dan’! ‘Bel me, schrijf me, laat me vlug iets weten’... Neen, jullie hoeven niets te laten weten, we verwachten jullie gewoon allemaal in de feesttent op het Nieuw Plein!

 

VVK: €8 | ADD: €10