Verkiezing Eierboer

Verkiezingen
Verkiezing Eierboer

zondag 31 maart 2024

Heb jij geen last van podiumvrees? Dan maak jij kans om de nieuwe Eierboer te worden! Neem deel aan de leukste verkiezing van het land en ga met de titel lopen. Naar aanloop van de show krijg je een korte, maar professionele voorbereiding.

 

Een avond vol grappige proeven en vragenrondes beslissen uiteindelijk wie de nieuwe Eierboer wordt.

 

Ben jij die spontane gast die graag nieuwe uitdagingen aangaat en nieuwe mensen wil leren kennen? Dan maak jij kans om onze nieuwe Eierboer te worden en een jaar lang de ambassadeur van Kruishoutem (Kruisem) te worden. Iedere kandidaat gaat trouwens naar huis met een mooi prijzenpakket.

 

Slaag jij erin om de onafhankelijke jury en een bomvolle feesttent toeschouwers te overtuigen tijdens een ludieke verkiezingsshow, dan mag jij pronken met het lint van Eierboer en ga je naar huis met de prachtige hoofdprijzen!

 

Ben jij klaar voor een nieuw en ludiek avontuur? Schrijf je snel in. We kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen op één van onze preselecties. Deze gaan door op donderdag 18 januari en zondagnamiddag 28 januari 2024 in cc De Mastbloem in Kruishoutem (Waregemsesteenweg 22, 9770 Kruisem).

 

Tot dan en succes!

INSCHRIJVEN
Meer info