Verkiezing Eikoningin

Verkiezingen
Verkiezing Eikoningin

zondag 31 maart 2024

Het is weer zover..... Onze zoektocht naar een nieuwe Eikoningin is gestart! Voor wie de verkiezing niet zou kennen..... De verkiezing van de Eikoningin is één van de langstlopende verkiezingen in België.

 

Ben jij die sociale en charmante dame die graag nieuwe uitdagingen aangaat en nieuwe mensen wil leren kennen? Dan maak jij kans om onze 60ste Eikoningin te worden en krijg je een jaar lang de titel: ambassadrice van Kruisem.

 

Slaag jij erin om de onafhankelijke jury en een bomvolle feesttent toeschouwers te overtuigen tijdens de spectaculaire verkiezingsshow op Paaszondag , dan pronkt het kroontje van Eikoningin op jouw hoofd en ga je naar huis met de prachtige hoofdprijzen! Iedere kandidate gaat trouwens naar huis met een prachtig prijzenpakket.

 

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Schrijf je snel in! We kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen op één van onze preselecties. Deze gaan door op donderdag 18 januari en zondagnamiddag 28 januari 2024 in cc De Mastbloem in Kruishoutem (Waregemsesteenweg 22, 9770 Kruisem).

 

Tot dan en succes!

 

PS: neem snel een kijkje en herbeleef de laatste editie van Gulden Eifeesten.

INSCHRIJVEN
Meer info