Verkiezing eiprinses & eierprins

share:

Verkiezingen
Verkiezing eiprinses & eierprins

zaterdag 8 april 2023

Zaterdagnamiddag 8 april 2023 gaat Kruishoutem (Kruisem) en de organisatie Gulden Eifeesten terug op zoek naar een nieuwe Eiprinses en Eierprins tijdens de EI-land kindernamiddag.

 

De feesttent wordt omgetoverd in een heuse speelparadijs: ballonplooier op stelten, grime & glitter tattoos, kinder DJ, springkastelen, kidscorner,... en natuurlijk... de spetterende verkiezingsshow Eiprinses & Eierprins met de circusacts van Mister Joachim en een optreden van Samson & Marie.

 

Zit je in het 2de of 3de leerjaar en wil jij de nieuwe Eiprinses of Eierprins worden?

 

Tijdens de verkiezingsshow stel je jezelf voor met de hulp van de presentator, doe je enkele leuke proefjes en breng je een kleine act in het thema van ‘kip en ei’.

 

Iedereen die deelneemt is een winnaar, we hebben geen verliezers op ons podium! Elke finalist wint een Plopsa - jaarabonnement voor het volledige gezin, vriendelijk aangeboden door Pur Natur.

 

De jongen die uiteindelijk de meeste punten scoort wordt onze nieuwe Eierprins en krijgt het prinsenlintje. Het meisje dat de meeste punten behaald wordt onze nieuwe Eiprinses en mag het lintje én het prinsessenkroontje dragen.

 

Ben jij klaar voor een nieuw en ludiek avontuur? Schrijf je in voor 22 februari. We houden een préselectie op zondag 26 februari in cc De Mastbloem.

 

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk, deze oproep is gesloten. Bedankt voor de massale inschrijvingen!

Onze hoofdpartners