Programma
Ei-land kindernamiddag

Zaterdag 8 april 2023| Feesttent Nieuw Plein | Start: 13u30

De feesttent wordt op zaterdag omgetoverd in een heus speelparadijs voor de Ei-land kindernamiddag. Ballonplooier op stelten, grime & glitter tattoos, kinder DJ, kidscorner, springkastelen, en natuurlijk... de spetterende verkiezingsshow Eiprinses & Eierprins met de circusacts van Mister Joachim en een optreden van Samson & Marie.

 

Iedereen die deelneemt is een winnaar, we hebben geen verliezers op ons podium! Elke finalist wint een Plopsa-jaarabonnement voor het volledige gezin, vriendelijk aangeboden door Pur Natur. De jongen die uiteindelijk de meeste punten scoort, wordt onze nieuwe Eierprins en krijgt het prinsenlintje. Het meisje dat de meeste punten behaald, wordt onze nieuwe Eiprinses en mag het lintje én het prinsessenkroontje dragen.

 

Samson & marie

Samson & Marie, het populairste duo in Vlaanderen en Nederland, nodigt jullie uit om deel te nemen aan hun avonturen. Samen trekken ze met hun camper de wijde wereld in, waar ze steevast de leukste en gekste avonturen beleven! Dit olijke duo is onafscheidelijk en vindt op alle problemen steeds een leuke oplossing. Maar wat ze echt het allerliefste doen? Liedjes zingen voor iedereen! Of je nu jong of oud bent, iedereen zingt en danst volop mee met hun vrolijke nummers. Van nieuwe hits tot echte klassiekers, deze twee weten hoe ze een feestje moeten bouwen en het hart van het publiek te veroveren.

Ga jij mee op avontuur? Dit kan tijdens onze EI-land kindernamiddag!

 

Mister Joachim

Mister Joachim! De variétéartiest uit Kruisem. Hij maakt het steeds spannend door de halsbrekende toeren die hij uitvoert. Je gelooft je ogen niet wanneer je hem ziet balanceren op wankelende torens van buizen en glazen... Zijn fameuze ‘rola rola act’ was ook al te zien tijdens Belgium’s Got Talent. Hou je ogen maar goed open voor ons Kruisems talent! Bij zijn tweede act ‘de jonglage op tempo’, gaat het flitsend snel!

 

Captain fluo

Deze gekke kapitein is zot van feestjes en ambiance! Van schoolfeestjes tot communies, van kampen voor kindjes met beperkingen tot feestjes op de skipistes! Hij vaart met zijn boot naar alle kinderen die hem nodig hebben om samen de boel op stelten te zetten! Zing en dans mee met de tofste muziek en de gekste danspasjes! Handjes in de lucht voor Captain Fluo!

 

MINI-EIERWORP & kermis

De EI-land kindernamiddag wordt afgesloten met de mini-eierworp om 17u00. Alle kinderen van het eerste kleuterklasje tot en met het zesde leerjaar kunnen hier eens ervaren wat de traditionele eierworp voor volwassenen inhoudt. Heb je een eitje gevangen, dan kan je jouw eitje inwisselen bij één van de kermisattracties en kan je eendjes en flosjen vangen, ondersteboven hangen, oliebollen smullen of gaan voor een ritje op de botsauto... alles kan op, in en aan de kermisattracties. En…geen nood want iedereen heeft prijs. De parachutes met de eitjes worden de lucht ingegooid door de nieuwverkozen Eierprins en Eiprinses.

 

VVK: €8 | ADD: €10

Kinderen onder de 6 jaar gratis. Kinderen onder de 12 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te zijn.


Meer info