Juliette Swalus gekroond tot Eikoningin 2024 en Mario Taelman wint titel van Eierboer

Wordt jouw bedrijf partner?

Gulden Eifeesten 2025

Interesse om partner te worden van de Gulden Eifeesten? Daar hopen we alvast op! We laten u graag kennismaken met onze verschillende partnerformules. Natuurlijk kan u onze organisatie financieel steunen maar we bieden ook de mogelijkheid om als bedrijf mee te sponsoren in het prijzenpakket voor de verkiezingsshow Eierboer & Eikoningin.

 

Met formules BRONS, ZILVER en GOUD stellen we standaardformules voor die u als partner visueel zichtbaar maken voor en tijdens het feestweekend. Niet enkel op het feestterrein maar ook op verschillende publicitaire communicatie-middelen (publiciteitsboek, programmafolder, sponsorwall, digitale presentatie, website, social media, …)

 

U ontvangt als partner ook een kaartenpakket waarmee u zelf kan kiezen op welke momenten u en uw klanten willen genieten van de Gulden Eifeesten.

 

Bovendien nodigen wij graag onze partners uit op de pers– en sponsoravond die we 1 maand voor de start van de feesten organiseren. Op die avond mag u, samen met de pers, in primeur kennismaken met de kandidaten voor de verkiezingsavonden.

 

Interesse? Laat uw gegevens na en wij contacteren u snel voor een gesprek.

 

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
: *
:
: *
Verificatie:
6 maal 4  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)

Onze diamanten partnersBekijk alle partners