AANDACHT AANDACHT... Onze ticketverkoop is gestart!

DJ Contest

Vrijdag 2 april 2021 - 20u00-00u00

Vrijdag werd de aftrap gegeven van de eerste digitale Gulden Eifeesten met een stevige DJ-contest.  Kijkers konden genieten van deze DJ-contest via livestream op www.guldeneifeesten.be. Maar de avond was ook te beluisteren via lokale radio op 97.7FM of 105.9FM.

 

DJ Pinne zorgde alvast voor een fikse warm-up.  Daarna was het de beurt aan de 5 finalisten om het beste van zichzelf te geven.  Onder leiding van presentator Bjorn Verhoeven (radio Nostalgie) kregen de DJ's elk 20 minuten om hun talenten te bewijzen in een echte DJ-arena.

 

Op het einde van de avond konden de kijkers en luisteraars via SMS-voting stemmen op hun favoriete DJ. Het werd nog even spannend tussen DJ Employerz (DJ4) en de Kruisemse DJ Lambicious (DJ5) maar op het einde van de SMS-voting haalde DJ Employerz toch de buit binnen en ging naar huis met de hoofdprijs van 500 euro en een plek op het podium van de volgende editie van de Gulden Eifeesten.

 

De sfeer zat goed tussen de finalisten en het verlangen om terug te mogen draaien voor een live-publiek zit hoog.

 

We kijken dan ook uit naar het live-optreden van de winnaar, DJ Employerz, tijdens de 67ste editie van de Gulden Eifeesten in 2022. Je kan alvast zijn talent nog even bewonderen tijdens onze live radio show op paasmaandag 5 april.

 

 

 

Herbeleef de DJ Contest

Onze diamanten partnersBekijk alle partners