AANDACHT AANDACHT... Onze ticketverkoop is gestart!

Quiz

Zaterdag 3 april 2021 - 20u00-23u00

Op zaterdag 3 april organiseerden de Ere-Eierboeren de 3de editie van 'De Qeiz'. Deze spannende familiequiz werd voor het eerst via livestream uitgezonden en online gespeeld! Tijd om veel te spieken hadden de deelnemers niet want de tijd om te antwoorden was beperkt en telde eveneens mee.

 

De quizmaster was Olivier De Block (Eierboer 2004) en een optreden van Dimi zingt Hazes zorgde voor een leuke muzikale pauze.

 

In totaal namen 77 ploegen deel aan deze online quiz, waaronder zelfs ploegen uit Middelkerke, Ieper, Bornem, Zoutleeuw, Geraardsbergen en Gent.

 

In een tussenronde werd ook een virtuele verkiezing georganiseerd waarbij deelnemers met een ludieke foto via social media konden meedingen voor de virtuele publieksprijs, de virtuele Eierboer 2021, de virtuele Eikoningin 2021 en de virtuele Eiprinses & Eierprins.

 

De Qeiz werd nog spannend en op het einde van de avond maakten slechts 10 punten het verschil tussen de winnaars en 2de plaats.  De ploeg "Pas troel" ging lopen met de 1ste plaats, gevolgd door "Lastminute" op 2 en ploeg "De ZaZa's" op 3.

 

Proficiat aan alle deelnemende ploegen en bedankt aan de Ere-Eierboeren om deze spannende avond te organiseren.

 

 

Herbeleef de Qeiz

Onze diamanten partnersBekijk alle partners