Juliette Swalus gekroond tot Eikoningin 2024 en Mario Taelman wint titel van Eierboer

Live Radio Show

Maandag 5 april 2021 - 14u00-19u00

Dit jaar geen K'ei'-volle dorpskom in Kruishoutem maar wel een K'ei'-volle live radio show!  Met de steun van gemeente Kruisem en PUR NATUR brachten we een spectaculaire live-stream shownamiddag die te volgen was via onze website en facebookpagina maar ook te beluisteren was via lokale radio op 97.7FM.

 

De presentatoren Filip Piens en Gerrit Dekimpe kregen tal van bekende Kruisemnaren op bezoek in "The Lounge": biersommelier Sofie Van Rafelghem, jeugdschrijver Marc De Bel, chefkok Peter Goossens van het befaamde restaurant Hof Van Cleve, Eikoningin 2019 Fien en Eierboer 2019 Koen, ere-voorzitter Jules De Vriese en Lucien Vansteenbrugge: de man die reeds jaren de klok bedient tijdens de traditionele Gulden Eiworp op Paasmaandag.

 

Tijdens de namiddag werd ook een sportieve prestatie neergezet op de loopband door de Belgisch kampioene ultralopen Adinda Vetsuypens. Tijdens het programma liep ze maar liefst 66,6 km (verwijzend naar de 66ste Gulden Eifeesten) in 330 minuten.

 

Aan muzikaal amusement ook geen gebrek.  De show werd opgewarmd door DJ Employerz, de winnaar van de DJ-Contest op vrijdag. Nadien mocht Eikoningin 2018 Yasmine Benzaza de namiddag officieel openen met een ode aan Kruishouten en het ei. Ook Kimberly Claeys, gekend van onder andere Kadril en de groep Little Kim and the Alley Apple 3, bracht enkele mooie covers op de nummers die luisteraars en kijkers enkele weken voordien mochten inzenden.

 

Het muzikaal hoogtepunt werd gebracht door optredens van The Starlings en Sandra Kim. De organisatie gaf ludiek het lintje Eikoningin 2021 aan Sandra Kim en zo kreeg Kruishoutem dit jaar alsnog een Eikoningin.

 

De show bereikte zijn hoogtepunt om 18u00 met de loting van "Het Gulden Ei" ter waarde van 250 euro voor alle Kruisemnaren. Via een digitale loting werden meer dan 250 prijzen uitgedeeld aan alle Kruisemnaren. 

 

Deze prachtige namiddag gemist? Herbeleef alvast de volledige show.

 

 

Herbeleef de Live radio show

Onze diamanten partnersBekijk alle partners